.Life.: AWARD BLOG PALING CANTIK DI DUNIAAA ^____^

Wednesday, March 9, 2011

AWARD BLOG PALING CANTIK DI DUNIAAA ^____^

ASSALAMUALAIKUM ^^

hye u olllss and ollllsss sekalian ^^. rndu nak update blog. err tp tataw nak update pasal ape. then hnyee mampu bce blog blog yang aku follow. ^^


btw, aku telah di tag oleh S Y A I Z A BLOG bahawasenye yerr aku telah mendapat award blog paling cantik kat dunia  . well u know me ^^. aku ni men dunie jelaa kan. mne men negerinegeri or tamantaman bagai ;D. waaah. bangge gitu. tak tdo malam. rase naak pelok lappy sepanjang malam. <--yg ni ak tipu je >.<""


btw. award tu mngatakaan :::

hey cantik!
u know what
ur blog is SOO FAMOUS tahu?
so, i give u a special KISS
itss AWARDD ^^
THUMBSLEG ! ^^

::bole klik utk tumbesaran ::


u know . mne tak bebangge dapat award ni. dapat free KISS lg. haha ^^. anway yg tulisan REDRED tu tipu jee. memang ta sme pon ngn content kat AWARD yg aku dapat tuu. just kidding oke. ^^


ble da dapat AWARD ni kite kne jawablaa sket soalansoalan yg dy bg ue. ta byk pon. sket jee. dan snangsnangbelakaa. ta macam soalan SPMSEJARAH yg tah macam hapee :PP bese laaa nak merapatkan silaturrahim. lagipon. mak i aja kite kne appreciate la kan ngn pemberian org ni.


so, cre nak appreciate ni. kne laa jawab soalansoalan yg diberii ;). oke lets answer bebeh !


1:: berikan 1 nickname untuk saya
hana

2::ucapan untuk pemberi AWARD ini
TQ bg award ni.
ta lpe jge pade mak abah kerana i bjaya mndapat award ini.
festime oke.
memandangkan followerr yg tak seberape ^^
kalau ade award tuu silasila laah tag lg
(yg ni mke takmlu^^)







3:: berikan 6 je fav artis/singer/group yg korang minat
::maher zain::
::choi siwon::
::aizat::
::awal ashaari::
::hujan::
::bruno mars::

4::TAG award ni kat 10 blogger/follower


NOTE:: HAA KORANGKORANG YANG DI TAG TUU SILASILA JAWAB SOALAN TU YER. ^^AWARD YANG I TAG TUU MAHAL TAAW ^^

ok itu jee. bubye.




5 comments:

syiraaaaaaaa said...

terima kasih atas pengeTAGan saya .

hana said...

hahah. ye ye. most welcome ^^

adiLa said...

thanks baby sbbg award! :)

hana said...

most welcome ^^

zuee said...

ekh da bole komen! ahaks.. keterujaan d situ.. wuu thanks beb!

 
© THIS IS YOURS!