.Life.: HYE ;)

Thursday, March 31, 2011

HYE ;)

ASSALAMUALAIKUM

hello. apa khabarsemua? hope semua sihat. suda lame rasenye tidak ber-bloging. ini entry saje-saje. maklumla da lame tak menaip kat ruangan new post ni. rase rindu pulak. lepas dapat result ni. aku sangat la bz dan tak berapa nak ada mood sangat. rupe result aku tade la sebaik mane pon. hanya biasa-biasa saje. tapi, apapun aku bersyukur sebab tade fail and still ade A. bilangan A yg aku dapat adelah dirahsiakan. hehehehe.

lepas dapat result semestinya laa aku kene kemaskini balek borang UPU aku dan segala borang yang aku mohon. ok, sangat stress dan keliru nak pilih ape. tapi aku da pon selesai pilih kos ape yg aku nak dan sesuai dengan result aku. now, cuma tunggu tawaran dari pihak-pihak yang berkenaan. hope aku tak dapat kos yang entah-ape-ape.

lepas dapat result ni juga ak kene berulang alik pergi sekolah. dalam seminggu tu da bape kali. kne hantar tulaa ini laaa. tapi aku mestilah korban sket untuk future aku. ok, ni antara gambar yang berkaitan. zasss. layan . .  . .

:: hari ambil RESULT SPM::


::ni dah nak balek daah::



::ok. ni over acting sket::





::time ni dah nak balek da::


::keesokannye TAKLIMAT upu, matrik dan biasiswa::



::bilik mesyuarat STK::


::kebetulan yg datang ramai. so, agak meriah jugakla::


:: ni nak balek daa. meriahkan? XD::


::bile ade kat atas jejantas.haruslah ambik gambar::


::hantar sijil untuk cop pengesahan::

::bilik kaunseling STK::


::nmpak tak kami agak busy disitu::


::peace::


:: macam hari raya pulak kan :)::

:: bile keluar, mestilah kene penuhkan perut::


::my twin::

::jenjalan di KP::

::eskelator pon jadi nak snap gmbar::


::aku sangat suke tengok bnde alah tu::


::comel lah bola tu. aku suke -__-"::

::jenjalan. tbe tbe tejumpa la dengan promoter patin di pakson ::



OK NAK BALEK DAAH. BYE 


:esok kene pergi sekolah lagi. tapi nanti ade MAJIDAH. sudah lame tidak jumpa dia.RINDUUU esok ak story lagi k. daaa~

mood:: kepale pening dan sakit perut :"(

2 comments:

Farhana Malek said...

ehee. student STK :) result mesti okay kaann? kaan? :D

good luck untuk masa akan dtg okayh!

hana said...

hai hana :D. em tadelaa. dapat sket jee :(

btw, thanks ok.

 
© THIS IS YOURS!