.Life.: ENTRY JMPE KAWAN LAME.

Monday, April 4, 2011

ENTRY JMPE KAWAN LAME.

ASSALAMUALAIKUM.

hye semua. aritu aku ade cakap kan yang aku nak jumpe  M A J I D A H kat entry aku yang lepas. so. sekarang nie aku nak cerita la pe yang jadi masa aritu.

cerita ni bole dikategorikan agak berhabuk sketlaa. sbab da lame kan berlaku. bukan ape kawan-kawan, aku saje je tak update pasal nie sebab nak tnggu sumber gambar daripada pihak berkenaan. ok lets start bebeh .

masa 1 APRIL 2011, aku kene datang sekola sekali lagi sebab nak ambil salinan yang aku hantar haritu. bile da siap cop, so, kne la ambil balek kan. takkan nak biarkan sampai kene makan anai-anai. ye dak? alang-alang tu kawan aku yang majidah nie pon die nak join datang STK. dy nie bekas pelajar STK. mse form 4, dy kene mnyambung pelajaran disekolah barunya kat sains mersing (kalo tak silap aku la).budak straight A la katekan.

so, memang agak lame aku tak jumpe dy. lgpon kat sekola aku mase tu, ade la pameran dr IPTA dan IPTS. tapi kebanyakannye IPTS laa. macam-macam ada. IPTA yang ade cume UTeM je.IPTS nie ta bape nak heran sangatlaa sebab swasta kan. makbapak aku memang kaya kalau nak masuk swasta-swasta ini<----ini adalah ayat PERLI yer bukan BANGGE DIRI.

seterusnya, alang-alang dah mngeluarkan diri tu, haruslah pergi jalan-jalan.itu mesti ye kawan-kawan. dan yang paling wajib bile kuar jalan-jalan adalah MAKAN. itu memang no 1. lgpon, mia dok sebok cakap lapar je memanjang. so, kiteorg decide la nak makan. tapi kalini bukan di MCD lg ok. ttbe kami rase mngidam nak makan ABC. so, kami pergilah ke gerai yang menjual ABC. skema tak skema ayat aku. hahaha :)

ble da abis makan-makan, kiteorg g solat kat surau yang berdekatan. solat itu wajib ye kawan-kawan ! da selesai semuaa. kiteorg mnuju ke bandar laa. tapikan aku tak join dyowg pon. aku ngan sieda balek awal.mase tu kepala aku sangat pening dan agak malas nak jenjalan nie. so, teruss balek. lagipon time tu dah nak ujan dah.

 THE END~

::ni gambar-gambar yang berkenan. let see. zaaasss::

::dr kiri ella, sieda,aku,mia,majidah::


::gaye aku macam CSI sket ok::
*CSI tu cita-cita aku yer*


::kat dalam gambar ni ade ahli tambahan ye::
*patin-tudung cream, dian-tudung coklat*

ok itu sahaja. sekian wassalam :)

::ok diana pon ade update pasal 1 april. kalau nak tgk bole KLIK SINI


5 comments:

dian said...

haha..best giler kan hari tu..aku suka gilaa..

hana said...
This comment has been removed by the author.
hana said...

HAHAHHA. sangat seronok. ini disebabkaan jumpe jidah yang hyperactive sbb telebih vitamin B2. :D

Farhana Malek said...

alahai best nye dengan kengkawan :)

btw syg, let's join this!

http://hanamarvelloves.blogspot.com/2011/04/farhana-malek-nak-bagi-hadiah-ni.html

m y z . z i e m a said...

rindu dekat adik2 ni ;)

 
© THIS IS YOURS!