.Life.: KURUSKAN BADAN DI TASIK BUATAN

Monday, April 25, 2011

KURUSKAN BADAN DI TASIK BUATAN

ASSALAMUALAIKUM :D

p/s: cerita semalam (24.04) . hehehe

semalam merupakan hari ketiga aku pergi jogging dengan kawan-kawan di tasik buatan T6. tapi semalam aku ade ahli baru. iaituuu:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng. mempersembahkaaan.

AISYAAH :D

mase  memule aku pergi joging kat tasik buatan sendiri tu cume aku, kina, ngan fana jep. haaa. untuk kedua kalinye. ade ahli baru jugaak, dian. tapi kalini dian tak boley join sebab dia dah kerja daah sekarang. bole klik S I N I untuk baca entry mase second time kiteorg g jogging :DD

maklumlaa. yang tinggal ni budaak tanam anggur kat rumaah je. duduk uma makin mengembangkan badan je. so, ape lg skali skala tu nak laa jgak kencut kan balik badan. tapi t kembang balek =='

act. setiap ahad kat balairaya berdekatan tasik ue ade org wat senaman erobikk taau. jangan memainn. so, kite orang pon decide laa nak join kejap untuk panaskan badan. kire warm-up laa. seronok walaupon hnye kami sahaja golongan muda. yg len makcik kaau. hahahaha. dala first time datang. tak ke menjajoo aku nak ikut pergerakan makcik tuuu. maluu je -____-

tapi bile da mahirr rase seronok. seriouss :DD


ni bruu balek dr senam erobik tulaa
nak g jogging plak :D


ok duduk jap kat tangge.
bru start jogging :D


thennn~
joging :DD


da penat joging, ape lagi main kat playground laa.
mood:budak belom mumayizz:DD


amboii kaki.
ni budak telebih mumayizz. =='


lepak kejap lepas buat star jump.
i loiike star jump uolllss :D

then bile dah pukul 6 lebihh tu. kiteorang pon balek dalam keadaan badan mngecil. jangan jeless. hahahaha.

psst psst. tapikan mase nak balek tuu kiteorg singgah gerai ice blended.bruu je badan mngecill dah besarr balek. hahaha.apelaa nasib diri ini =='


dan mempersembahkan ice blended
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 cappucinoo+pearl+choclate rice.
 RM1.50 je tau. mura
ade orang blanje pulak tuu:D 

sodaapppp.

ok itu sajee. sekiaan. byebye




6 comments:

EchA rAiEsYaH said...

WAH!agak2 me dah lama tidak j0g. . budk tnm angggur an. heheh!

♥HANA ZAINAL♥ said...

@EchA rAiEsYaH
hahaha. echa kene joging kalo dah rse makin membesaar. hahaha. btw, hana memang ske jenjalan ptg ptg g taman.. seronokkk :DD

syiraaaaaaaa said...

wah, tahniah ye hana sbb kau dah joging pastu boleh bantai ice blended . bagus gila . teruskan, so kite same same xyah kurus k ? hahahhahaha . jahat x aku hasut kau ? kihkihkih

♥HANA ZAINAL♥ said...

@syiraaaaaaaa

hahahaa. amboii kemain kau kan hasut aku. tu bru 1 kali je ak buat macam tuu. hahaha. teringinlaa nak mnom ice blended. pulak tuu ade org offer nak byar kan. pe laagi. ak bedal jelaa. hahahaha.bak kate org tua2,REZEKI jangan DITOLAK. heheh :DD

dianazlan ♥ said...

hanaaa....kali ni ade mkcik2 wat aerobik~~best tuuu :)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@dianazlan
hahaha. bess diaan. tapi join kjap jee. dy aja macam mne nak wat. lgu2 nye ponn kemaainnn

 
© THIS IS YOURS!