.Life.: DAYANA AZ DAN MISZY DIAN BUAT LUCKY DRAW :)

Wednesday, April 13, 2011

DAYANA AZ DAN MISZY DIAN BUAT LUCKY DRAW :)

ASSALAMUALAIKUM :)

firstly. terima kasih  bebanyak pada E C H A sebab tag aku. harini aku nak join contest yang sangat menarik dan yang paling besnye dapat hadiah dari jaoh punye iaitu dari sabah kalau tak silap aku. rugi kalo sape tak nak join. so, jomlaa kite join contest nie reramai. :)

Dayana Az dan Miszy Dian's buat LUCKY DRAW !!

sesiapa nak join bole klik  S I N I

aku nak join lucky draw nie sebab aku tetarik ngn gambar-gambar coklat kat atas tu. macam-macam bentuk. gambar coklat nie wat aku terliur.serius,aku da lame tak makan coklat yang berbentuk nie ! nampaknye macam sedap.ak pon sangat berminat dengan hadiah yang disediakan. yelaa. aku nie orang johor. so, macam excited sangat nak dapat hadiah  dari orang sabah nie. huhuhu :) manelaa tau aku dapat banner free nnti kalau ade rezeki. bes bes :) hope aku berjaya laa ye ^^. lagipun aku sangat tertarik ngn blog dayana dan miszy dian nie sebab blog dyowg comel dan simple . aku suka bnde yg comel dan simple. so, majulah blog untuk negara :)

lastly, aku tag::

ok, itu saje. bye :DD


2 comments:

MiSzy DiaN said...

hi,
thanks for joining
'Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!'

Good Luck :)

hana said...

ok. welcome :)

 
© THIS IS YOURS!