.Life.: ♥ MOSHI MOSHI ♥

Sunday, April 17, 2011

♥ MOSHI MOSHI ♥

ASSALAMUALAIKUM

haloooooo. awak-awak semua rindu kite tak? eleh, rindu latuww. cume malu je nak ngaku. kan kan kan? hehehe. pendahaluan entry ni ade skit unsur gedik dan perasaan sedikit yee. :D

ni haaa kak jah nak cte sket ni haaa <----mood mak joyah+bedah disitu. ok geng dah lama kan aku tak update blog ni. aku taatw laa nak crite ape kat blog nie. t kalau aku dok mrepek kat blog ni, korang kate aku ni kaki makan kerepek. tu yg aku dokk snyap tanpa kabar berita. cewaah kau !

first of all, ak nak bgtaw bahawasanya aku tak dapat pon tawaran temuduga maktab tu. so, aku rase sedih laa jugak. kan aku ade cakap aku ni ade cita-cita nak jadi cikgu kat E N T R I ni.tapi dah tak kesampaian daah :(. tapi kan aku memang taw pon memang susa nak dapat tawaran dari maktab ni. lagi-lagi ramai yang mintak, keputusan masing-masing bole tahan power-power semuaa. tapi aku percaya maktab bukan rezeki aku. tapi rezeki aku ada kat tempat lain. so, aku redha jee.

seterusnya, mase hari jumaat bersamaan 15/4 , ella ajak aku pergi sekolah rendah belitong. apelaa aku ni kan pergi sekolah belitong pon nak kecah-kecah. eleh biaar laa aku nak cerita. korunk kne bace jugak. jgn stop sampai sini. kalo stop baca, tanak kawann.  mane taw aku nak cerita aku jumpa jongkong mas kat belitong. haaaa. jeng jeng. ok, tak aku tipu je. sesaje nak mrepek petang-petang yang hening ni. hehehe. yang sebenonye aku pergi sekolah rendah belitong tu sebab mak ella ade meeting kat sekolah. so, mak dy swuh  ajak aku ikot sekali . then alang-alang dah sampai belitong ue, dapatlah kiteorg jumpe kawan-kawan kat belitong.tapi kiteorg jmpe sorang jee. kiteorg jumpe sida jee. haaa. kite org rempit taaw kat belitong. hahahaha. ok tak tipu je. kat sana, sida ajak jalan-jalan pergi uma dia. bes dapat nek moto<-----mood jakun disitu.yelaaa, i ni tak reti bawak moto uolss tapi reti naik moto je. so, u ollssss jgn jeles-jeles. ^^.bile dah balek tuu. mak ella ajak g ngeteh. makan mee bandung. aku bab-bab melantak nie memang no 1. smuanye aku bedal walaupun ade unsur-unsur malu-malu kucing disitu. hee, tapi orang-orang tua cakap rezeki jangan ditolak. ye tak? huahuahuahua.


:: sila-layan-gamba-di-bawah :DD



kami pembawa moto bertauliah. huahuahua :DD


model moto HONDA. huahuahua


next, arituu aku pergi jogging taaw. huhuhu. jangan jeless. yelaa. aku kan nak slim purebaa. tu kne semangat tu nak pergi jogingg. huahuahua. kire bru start-start joging laa. nantikan kemunculan saya apabila sudah slim. huahuahuahua. nak tnggu aku slim tuuu tah ble la ek. hahah. doakan supaya saya cepat slim ok. :P


ok laah itu sajee.sekian, babai :DD

6 comments:

EchA rAiEsYaH said...

k0 wat aq jeles ngan m0t0!!haha!
nway,lek2 lu :) xdpt maktb dpt uni. huhu!!chill bebeh :)

hana said...

@EchA rAiEsYaH
hahahaha. moto pnjam laa beb. plessing je lebihh. hahaha. padahal aku tak berani bawak pon ^^tu ahh. memule tu sdey gaak. tapi ak rase rezeki aku bukan kat maktaaab. btw, thanks ok utk kau punye support :DD

tomey_kinah said...

moh lah kita sama2 pergi jogging... ;p

hana said...

@tomey_kinah
HAAHAHAH. eh, kau ade blog. tanak cakap. so. pasni kne semangat joging.:DD

Farhana Malek said...

beb, prgi sini

http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/01/tutorial-tukarkan-smiley-shoutbox.html

ikut tutorial dia.


muka2 comel tu boleh pilih kat sini

http://www.emotasia.com/

Anonymous said...

[url=http://cialisonlinehere.com/#owdqh]cheap cialis[/url] - cheap cialis online , http://cialisonlinehere.com/#rhhmp buy cialis online

 
© THIS IS YOURS!