.Life.: NAK TUNANG ? WOW, BESSNYEE

Tuesday, April 26, 2011

NAK TUNANG ? WOW, BESSNYEE

ASSALAMUALAIKUM



so sweet :DD

motif vdeo?

haa korang try laa tengok. aku jumpe video ni kaat fb. subhanallah indah sungguh majlis pertunangan ASHRAF MUSLIM dan DAYANA.

lepas je aku tengok vdeo, tetibe rase macam tak saba nak tunang. huahuahua. gatal tak gatal aku sekarang ni.padahal umur baruu 18 tahun =='. 

dalaa aku minat sangat kat ashraf muslim ni. elokk je budi bahasa dia. sopan daan santun,  ilokeee. pastu dayana ni ayuu je. nampak sangat kesopanan dia

semoge diorang kekal sampai akhir ayat. rase tak saba nak tengok video diorang mnikah kaat MEKAH time 1 syawal ni. rase macam aku pulak yang nak nikah . huahuahua


p/s : harap harap jodoh aku sesopan ashraf muslim. AMINNNN :DD
psst psst. . .sape yang tau lagu kat dalam video ni bole bagitau tak ?ttbe falling in LOVE plak kat lagu tu :DD



ok itu sajee. bubye :)


14 comments:

tika said...

peh!!!! nk tunang jugak!!! nak kawen jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥HANA ZAINAL♥ said...

@tika
HHAHAHAHAHA. jom kawennn :DDD tapi aku nak bju nikah mse kakak ko nikah tuu. ala ala arabb. besnyee :DD

azrinrahim said...

haha..awl sunggh dah nk fikir tunang..blajor tak bis lg lh dik oi..lala

♥HANA ZAINAL♥ said...

@azrinrahim
hehehe. baik bng. saye hnye berguraau je. angan angan gitu :DDD

syaiza - chan said...

hana..!! hhehe.tau xpe...ak pun ada tngkk gakk vedio ni..sweet glerrr siutt.jeles ak..huhu..nk kwin..!!! haahahha :p

Nor Suhaiza said...

hu3..bole je wt majlis cm 2..tp pikir fulus jgk la...hik3....

♥HANA ZAINAL♥ said...

@syaiza-chan

hahaha. ambooii kemain kitekaan. gatal tol nak kawen, syaiza. blaja dulu laa.
yup vdeo tuu mmg sgt sweet :DDD

♥HANA ZAINAL♥ said...

@Nor Suhaiza

hehehehe. tulaa. kalau nak dapat fuluss yg masyukk mst kne blaja rerajin dlu. huhuhu. tapi ini angan angan
semoge jd kenyataan. heheh cewaah. :DD

.m y z. said...

dah lah kaya, cantik, pandai! aww jeles jeles jeles!

Anis S said...

Sweeeeeeeeeeeeeeet XD

♥HANA ZAINAL♥ said...

@myz.
kak zima , taau tape. pakej tuu. semua adee :)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@Anis s
yuppp so sweet. vdeo tu make me melt :)

safiyyah said...

saya pun frust dengan ashraf muslim =__=

tp ashraf tu memang lelaki idaman malaya kan? hehe..

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ safiyyah

huhuhu. tapi nak wat cmne kaan ituu jdoh dy. mke dy sjuk je mate memandang. kan kan kan. :DDD

 
© THIS IS YOURS!