.Life.: HEADER BARU HASIL DARI BLOGGER VETERAN .

Sunday, May 1, 2011

HEADER BARU HASIL DARI BLOGGER VETERAN .

ASSALAMUALAIKUM

P/S::maaf jikalau entry ni kelihatan macam *menunjuk*. sila jangan kutuk saye. sekian terima kasih :D

selamat pagi semuaa. hari ini aku bangon pepagi kerana terlalu excited nak bagitau pada duniaa bahawasanya aku ada header baruu secara free. jangan jeles ok. :PP



header lame
.
.
.
.
.
.
bertukar menjadi
.
.
.
.
.
.
. . .jeng jeng . . .
story for fun :)
header baruu .ngee :)

first of all, thanks to kak ziema sebab sudi design header yang comel molek untuk blog aku yang tak seberapa ni. hehehehehe. 
dan entry ini khas untuk kak ziema  


totally aku suka sangat header tu. nampak simple je . lagipon selama ni aku memang teringin nak buat header transparent tapi tatau pun nak buatnya.kesian kan ? -__-. then tetibe aku ade baca entry kak zima yang dia berbesar hati untuk men-design-kan header secara percuma dekat entry I N I . so, apa lagi ini namenya REZEKI. then try cakap ngn kak ziema yg aku berminat dengan offer dia tu. kalo korang nak tahu, sekejap je kak ziema ni buat header aku ni. tak sampai seminggu rasenye. see, nampak kan kak ziema ni kreatif .

so, akU nak review pasal blog kak ziema ni siket:
  • blog kak ziema ni lawa dan cun macam orangnye. hehehe :DD
  • cara penulisannya pon sangat mudah difahami sebab kak ziema akan bold isi utama dalam entry yang disampaikan. isi nye boleh tahan mantap dan sangat bergune .
  • kak ziema ni pon friendly dan baik hati. thats why lah i adore her blog very much

itu pendapat dan pandangan aku jela. kalau korang nak lebih kenal blog kak ziema ni korang boleh klik S I N I . jom kite terjaah secara beramai-ramai. 


ok itu saja, sekian. byebye :D




p/s: tahniah untuk pasukan Pengakap, PPI, Kadet Polis lelaki dan Perempuan STK untuk kemenangan dalam pertandingan kawad kaki peringkat daerah semalam.korang memang TERBAIKKKK :DD


"majulah kawad untuk negara"





9 comments:

.m y z. said...

halamak entry khas tu! hahaha. eh tak cite pulak pasal yang header kecik teot tu? haha. wee~ no biggie dear. kalau dah bosan nak tukar lain boleh je :D

.m y z. said...

eh jap2. VETERAN??? tua kah? :PP

tika said...

smart!

MiSzy DiaN said...

comel laa.. nak juga header free.. hehehe..

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ kak zima

hehehehe. veteran tu kira org lame laa. so, banyak pngalamn. heheheh :DDD

tapi muka tetap awett muda :)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@tika

thanks bebeh :)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ miszy Dian

mekaseh ^^ kalo nak header free g laa roger2 ngn kak ziema. free je tau. lagipon offer tu tiada tarikh ttup :)

EchA rAiEsYaH said...

c0mel!!!wuu. .0den xreti nak design header. .cmn0 d0wg2 ni ley dpt ilmu desgin header?haha!

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ EchA rAiEsYaH

hahaha. eden pon samee. ni pon orang yang tolong buat kan :)

 
© THIS IS YOURS!