.Life.: :D

Saturday, May 14, 2011

:D

ASSALAMUALAIKUM 

hai hai. sudah agak lamakan aku tak update blog ni. rindu aku tak ? hahaha.
actually kehidupan aku sekarang adalah seperti biasa. tiada perubahan kecuali berat badan aku laa, sudah naik youu sekarang. btw, aku da malas nak diet-diet ni. penat =='. kalo duduk rumah ni memang tak laa aku nak diet sebab mak aku suka masak makanan yang sedap-sedap. mau tak terliur aku tengok !

btw, aku masih lagi menganggur dan belum lagi mendapat dari mana-mana tawaran sambung belajar. sayuuu. nangis enampulohempat minit ! kawan-kawan aku dah sebuk-sebuk nak kemas barang untuk kembali belajar. tapi aku ? hanya mampu menunggu dan tunggu sambil berdoa. mudah-mudahan rezeki aku akan sampai.AMINYAROBBALALAMIN. u olllsss doakan saya juga yer. mekasihh :)

walaupun aku tak update blog tapi tapi, aku still blogwalking. singgah blog orang sana sini. dan dan alhamdulillah kerana follower semakin meningkat. TERIMA KASIH sudi datang blog aku dan sanggup follow blog aku yang simple simple air jer. >< .nanti i follow u back ok :)

tapi kan kenapa ek beberapa ari ni blogger tak bole bukak? sape tau ? aishh sabar jelaaa kan (mata keatas, tangan didada).mane ade tak boring and rnduu nak baca entry korang semuaa. mesti yang rajin update blog rase nak bakor je blogger ni kan masa dapat tau blogger tak bole bukak. tapi tapi. hari ini hati kembali bersinar kerana blogger sudah boleh bkak yawwwww. yeahhhh !

so, yang rajin update blog tu, korang da bolee dah buat entry baru :DD. nanti i bace ok ^^

ok, sekian itu sahaja. terma kasih :)

16 comments:

nadia ar-rumaisha said...

actually kecoh juga 2 hari blogger.com ader prob.... upgrade maintenance kot....apapun now dah kembali normal cume ader certain2 yg mengadu, comment hilang and same with me, ader beberapa comment hilang...tp tak pe la, janji blog dah kembali ok...

EchA rAiEsYaH said...

sm0ge cpt2 dpt tawaran hana !
me d0akan :)
l0ts 0f luck k :)

[Zanyy.Bobo] said...

hanaa! kuruskan badan tohh ! >.<

:D

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ nadia ar-rumaisha

ohhh. kawan hana pun ada cakap komen dia ada hilang. em, tapi nak wat macam mane kan bnde da jd. tpakse kne redhaa.
tapi nasib bek 2 hari je blogger. com buat hal. kalo lama tatau laa ape cte ek. hehehe

so, skrg boleh blogwalking kembalii. kalau tak sangat bosan asyik mngadap fb jee. hehehe :))

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ EchA rAiEsYaH

huhu. thanks dear !
btw, agak tension la tgok kawan-kawan lain da dapat tawaran. hana harap rezeki hana tak lama lagi. da bsemangt ni nak start studyy. huhuhu

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ [Zanyy.Bobo]

hahaha. insyaallah. mak ak masak sodap-sodapp. ak ta bole nak diet laa. susa ==' hahaha. kau doakan aku cpat kurus laa ekk :))

Amira said...

rezeki ade kat mane2 jeh . cume cpt atau lmbt jeh . sabar yeh dear . InsyaAllah , doa hana akn dimakbulkan , amin.. ^^

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ Amira

oritee. muudah-mudahan hana dapat. thanks sbb bg support. :DDD

Pyka Rahmat said...

wuuuuuu :P

dianazlan ♥ said...

ape yg upgrade nye pon aku tak faham :(

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ dianazlan

upgrade ape? maksud kau ?

syaiza - chan said...

huhuhu...ak pun dah lma x update blogg....haha..btol ke blog ada problem baru2 ni..?? hehe..xtau punn coz dah lma x bukak blog...hehe..ko mmg rajin blog walking katt blog org n cmmnt2 ea...ak suke..!!! hehe:p

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ syaiza - chan

haah. tapi dua hari je. aku ni bole tahan rajin jgak laa bw ni. pastu men komen2.
lagipon boring kot asyik on9 kat fb. hahaha.
alhamdulillah dgn cara macam tu ade org yg sudi follow blog aku :)

.m y z. said...

bukan ke sehari je tak boleh bukak blog haritu? heheh.

takpe lah sis. kalau ada rezeki ada lah kan. yg penting jangan give-up. rezeki belum sampai lagi lah tu, bukan takde ;)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ .m y z.

hmm, tah ekk. kite kne 2 hari. hahaha

mudah mudahan bgituu la kan. akak doakan kite jgaklaa ek. thankss :DD

.m y z. said...

2 hari? haha nsib baik ziema kena sehari je. kalau tak, mmg banned terus ah blogger. grrr~

 
© THIS IS YOURS!