.Life.: PETEMUAN UNTUK KETERAKHIR KALINYE

Wednesday, May 4, 2011

PETEMUAN UNTUK KETERAKHIR KALINYE

ASSALAMUALAIKUM




dari kiri::
ella,syera,qila,mia,dian,azue,aku,sue



kiri belakang:
qila, mia,nora,patin,aku
kiri depan:
syera, ella,syieda,sue


haa. nampak tak muke-muke gembira kat atas tu ? yeaahhh. actually tadi aku hangout ngn membew-membew se-asrama-ku. bess sesangat !

act. kiteorang keluar reramai ni sempena pertemuan terakhir kitaorang before kiteorang sambung study untuk teruskan pejuangan hidupp. haa, sedey tak ? sedey tak ? maklumlah, dah berbulan kitaorang cuti STUDY. so, tak lama lagi kiteorang kene berjuang lagi. hoyehhh semangat-semangat !

mia, ella, syera, qila ni diaorang nak sambung study kat matrik. 23 may budak-budak matrik ni dah start sambung stdy . so, roger-roger kat semua. sape yang boleh keluar hari selasa (3/5). yokk kuar reramai.

tempat yang memule kiteorang pergi ialah bumper car. seriess bess woo. pulak tu time tu ader offer. RM3 untuk lebih kurang 15 minit gitu laa. tak pasti sangat .selalunye harga biasanya RM5. tapi time tu ada offer plak. pe lagii. layaan jelaa. first time aku main bende halah ni tau. besssss ! main jerit2, langgar-langgar. amek feel macam kat litar sepang. hahahaha ada kene mngene ke ek =='

sebelum naik bumper car

haa, ini la bumper car. 
ade macam-macam warna bumper car ni.
aku punye wane purple 

ella, patin, azue

ambik feel jadi model kereta jap:)

lepas dah abis main bumper car tu, kiteorang teruss pergi kfc nak mencekik pulak. btw, aku memang teringin sangat nak try chickep chop KFC. alaa yang baru keluar  tuu. tengok kat dalam tv macam sodapp je. 

nampak macam sedap kan.
tetibe rase lapar la pulak.

amboii kemain. teleng betol kepale aku.
hahahahahahaha

acececeh. knon BFF sejati la ni. hahahaha
tapi sida adalah kembar aku lain mak lain bapak ^^


 nora and sue 

 
 yuna dan mia sara 

 patin dan dian 



amboii sue mate tuu nak pergi mane ? hahha
yang shawl coklat tu adalah syeraa

bagi aku la kan, chicken chop tu bole laaa. tapi cepat muak. aku makan separuh dah rase kenyang gilerr. tapi lelame tu alhamdulillah la abis. tak mem-ba-zir .kuahnye rase macam kuah yang dalam kentang putar tuu cume kuah tu dalamnya ada mushroom.sape yang belom try, pe kate korang tryy :)


next, kiteorang pergi karoke. yang ni last tempat kiteorang hangout. bole tahan lama jugak aku tak mnyum-bang-kan suara ni. memang puas giler karoke sampai 3 jam. sampai sakit-sakit tekak. kira release tension before sambung study. hahahaha.

amboii kemain siap ada gelas lagi,
macam hari raya.


peng-karok TERHEBAAT
mempersembahkan patinnnn.


i believe i can fly. yeahh.

sekiaan sahaje. mata pun dah tekebil-kebil nak tido. sanggup tau aku tidur lambat sebab nak update blog. semangat punye pasal ! gudnite koraaaaaaaaangggg :)


P/S: kawan-kawan, selamat berjuang untuk masa depan anda semua.cayok-cayok. semoge kamu berjaya. hope kita dapat keluar macam ni lagi. friend forever k. ♥ i will keep this memories into deep of my heart .


13 comments:

syiraaaaaaaa said...

jelesnyeeeeeeeeee -,-

♥HANA ZAINAL♥ said...

@syeraaaaaa.

hahaha. kau ble nak dtg kluang ?

zuee said...

untunglah ^^

.m y z. said...

fuhh gathering aspuri tu! :D

EchA rAiEsYaH said...

sy0k ! nj0y b4 sambung study .. weeei~!

♥HANA ZAINAL♥ said...

@Zueee

hahaha. kau ble nak jmpe ak bfore kau smbung stdy ?

♥HANA ZAINAL♥ said...

@kak zima

haah. t da bz masing-masing :DDD

♥HANA ZAINAL♥ said...

@Echa

yeaahhh bess sangat ! heheheheh

.m y z. said...

hana dapat mana?

eh buat lah komen pop up window. senang sikit nak komen ;)

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ .m y z.

kak, kiite belom dapat memane lagi. sedeyy :(

Amira said...

wahhh . syokknyee ^^ btw mia dpt matrik mane hana?

♥HANA ZAINAL♥ said...

@ Amira

mia dapat kat tangkak. budak-budak ni ramai dapat tangkak. bkampong laa budak stk kat tangkak. hahahha

dianazlan ♥ said...

huhu/..aku baru baca LOL.tak perasan pon =.=''

title pertemuan utk kali terakhir..ish sdeh nye bunyi!
insyaAllah dapat jumpa lagi!

 
© THIS IS YOURS!