.Life.: FARHANA MALEK NAK BG HADIAH LA :)

Monday, April 11, 2011

FARHANA MALEK NAK BG HADIAH LA :)

ASSALAMUALAIKUM .

hye. semua da tgok kan tajuk entry aku. waah ade orang nak bg hadiah laa. tapi bukan free sahaje ok. kne join dulu segmen ni . btw. ucapan terima kasih + pelokciumm sebab farhana malek ni telah menjemput aku untuk join segmen ni. :) terima kaseh ye kawan ^^



so, sape nak join bolee klik  S I N I . 

saya follow blog farhana malek kerana aku suke blog farhana nie sebab smple, comel dan meriah. aku suke cre penulisan dy. bahasa yang digunakan memang senang nak paham :). farhana nie dy tak sombong. ceriaa dan comel je orang nye. kalo tak caye try laa kawan ngan dy. kat blog farhana nie dy ade tulis tentang tips2 yang bergune. so, sape yang follow blog farhana nie. series takkan mnyesal :) so, farhana teruskan ber blogging ok. :) majulah blog untuk negara ^^

ok itu sajee. bye



8 comments:

Farhana Malek said...

ala syggg terharu nye cakap gituu! nak kene peluk kiss ngn hana eh? dah la nama kita sama :)

ok syggg. hana dah senaraikan you kat blog hana. nti masuk page bloglist hana terus ;) ni pun ada harapan nak menang ni :D

thanks baby!

Farhana Malek said...

thanks hana ;)

hana said...

hehehehe. most welcem hanaa. harap harap bole menang ^^

Farhana Malek said...

amboi kemain, rajin blogwalking tambah kawan blog kan :) bagus bagus :)

hana said...

heee. tede keje laaa hana. on9 fb da boring. skrg ni kerjenye terjah blog org jelaa. ^^

Farhana Malek said...

PERHATIAN

KEPADA SEMUA YANG JOIN SEGMEN FARHANA MALEK PADA 11.04.11, SILA HANTARKAN NAMA PENUH, ALAMAT DAN NO.HP DI FB HANA.

nak hadiah tak? haha.

Farhana Malek said...

untuk pengetehuan semua, hana mintak details tu adalah untuk memudahkan kerja hana nak bagi hadiah pada pemenang. tapiii. hana belum lagi pilih siapa yang menang. harap maklum ok. hana mintak details tu dpd semua yang join. tarikh tutup 14.04.11. hana akan umumkan siapa pemenang pada 18.04.11.

harap maklum. text umum.

hana said...

oritee boss. suda sdia maklum :)

 
© THIS IS YOURS!