.Life.: DEBARAN RESULT SPM

Monday, March 21, 2011

DEBARAN RESULT SPM

ASSALAMUALAIKUM 

hye everybody ! harini aku nak post sempena before aku ambil result spm. ye ! aku adalah spm candidate 2010. dan mestilaa semua dah tau result spm akan keluar 23hb mac 2011.see! ble korang tengok tarikh tu. memang dah terlalu hampir. lg 1 hari kan. 


sekarang becampur aduk aku rase. memang sangat tak senang duduk. seriously, macam macam aku pkir. "ape rupe result aku ek? aku dapat bpe A ek? dapat ke ak wat makbapak aku bngge dgan result aku? dapat ke aku sambung study aku kat mana mana?" . haa. bykkan soalan yang ade kat mind aku ni. dan semuaa tu akan terjawab bile result slip tu da ade kat tangan aku. then pada mase tu aku akan rase gembira atau sebaliknya.


uncle aku semua dah tnye biler result kuar. then mne hade dupdapdupdap kan jntung aku ni. takot wehh. then kalau korang nak taw. silapsilap kalau orang crite pasal result ni. ta pasalpasal aku bole emosional tak semena-menanye.
teruk tak teruk aku. hahaha. aku pon tataw nape. maybe sbab neves yang teramat =.=||


hope aku dan kawankawan aku yang lain dapat result yang bole buat parents masing masaing tesenyum lebar sampai telinga !gudluck ye kawankawan and bloggers and readers  yang akan ambil result spm rabu ni. hope anda semua success. kite doa ramai-ramai yer. insyaallah kite akan dapat kejayaan secara beramai-ramai. AMIN !


ok, bye :D




2 comments:

adiLa said...

aminn... :) dila pn skang tgh x stabil emosinye.. kang kjap nges, kjap ktawe, da mcm meroyan da.. haha.. gud luck c u on wed!

hana said...

hahah. tu laa pasal dilaa. teruk btl pnangan nak ambk result ni :)

 
© THIS IS YOURS!